Capital C Amsterdam

Creative Heroes Awards 2020 tot nader order uitgesteld

De uitreiking van de Creative Heroes Awards 2020 is tot nader order uitgesteld, zo laat de organisator weten. Dit is besloten in nauw overleg met de sponsoren en betrokken eventpartners. Aanleiding om de awardshow voor de creatieve industrie tot nader order uit te stellen, is de onzekerheid of het evenement op de geplande datum kon doorgaan vanwege het coronavirus.

Oorspronkelijk stond de Award avond van Creative Heroes Award gepland op vrijdagavond 25 juni 2021 in Capital C te Amsterdam. De Creative Heroes Awards worden elk jaar toegekend aan de grootste creatieve game changers van Nederland. Mensen die een blijvende, positieve verandering teweeg brengen voor mens en maatschappij. De prijs kijkt voorbij disciplines en vakgebieden en wordt daarom ook wel de ‘Oscars van de Creatieve Industrie’ genoemd.

Renske Schriemer, voorzitter van het scout team; “Aankomend jaar kan ik mij voorstellen dat er interessante, creatieve initiatieven zullen ontstaan, om deze maatschappelijke, uitdagende en ontwrichtende situatie aan te gaan. Dus dit gaan wij zeker meenemen, voor de jurering van de editie van Creative Heroes Award 2022.”

Iedereen die zich via de website heeft ingeschreven is inmiddels geïnformeerd. “Wij wensen iedereen al het beste toe in deze uitdagende tijden en kijken ernaar uit om volgend jaar de Creative Heroes hét platform te bieden dat zij allemaal verdienen.”, sluit Jeroen van Oostveen (co-founder Creative Heroes Award) af.