Winnaars & Genomineerden

ArchitectuurInterieurProductNext Generation

IndividuOrganisatieSamenwerking

Casper Schwarz & DerksdenBoer 

De samenwerking tussen Casper Schwarz Architects en DerksdenBoer Interieur Architectuur heeft geleid tot het interieur van NautaDutilh. Een samensmelting van traditionele waarden, eigentijdsewerksferen en een hint naar de toekomst. 

Ingezonden door: Guus van Maarschalkerweerd

Tank | a’dam toren

Het interieur van de A’dam Toren is grotendeels ontworpen door Tank architecture & interior design (Sanne Schenk, Tommy Kleerekoper en Menno Kooistra). In opdracht van A’DAM Toren (Sander Groet, Duncan Stutterheim, Hans Brouwer & Lingotto). Creative Direction & Brand Identity door The Stone Twins. 

Ingezonden door: Guus van Maarschalkerweerd

Fokkema & Rau | liander

Alliander heeft in Fokkema & Partners Architecten (projectarchitect Saskia Roelofs) en RAU creatieve partners gevonden voor de huisvesting van Liander in Duiven. Met enorm veel enthousiasme voor integrale en circulaire oplossingen in het interieur. 

Ingezonden door: via website

studio samira boon & TextielLab  WINNAAR

Archi Folds Theaters komt voort uit onderzoek naar origamitechnieken in de architectuur. De vouwstructuren zijn ontwikkeld door experts in weven, programmeren, ontwerpen en podiumkunsten van het Textiel Museum, Universiteit Tokyo, Tilburg Theaters en Samira Boon (foto). 

Ingezonden door: via website

Social Label

Social Label, van Simone Kramer (links) en Petra Janssen, nodigt gearriveerde ontwerpers uit om een ontwerp te maken dat geproduceerd kan worden door mensen die aan de zijlijn staan (mensen met een beperking, psychische problemen en dropouts). 

Ingezonden door: David Heldt

Deze prijs wordt mede mogelijk gemaakt door: BAARS & BLOEMHOFF