Capital C Amsterdam

Reserveer nu je tickets voor de Awardavond op 27 juni!

Met de zomer in het vooruitzicht, komen op 27 juni 300 heroes samen om een mooi feest te vieren en 7 awards uit te reiken aan de Creative Heroes van 2019. Wil je erbij zijn in Undercurrent Amsterdam? Reserveer dan nu je ticket!

Wij houden wel van een goed feestje!
Hoe fijn is het om na een ‘seizoen’ van bloed, zweet en tranen, je even los te koppelen van de hectiek van de dag en het feest van de creativeit te vieren met gelijkgestemden? Je te laten inspireren door en kennis te maken met bekende en (nog) onbekende creative minds van zowel toonaangevende bureaus als eigenwijze start-ups?

High heel parking & welkomstdrankje
De feestelijke awardavond begint om 17.30 uur, je kunt gratis bij ons parkeren. De dresscode is party chic. Kom je met hoge hakken, dan krijg je toegang tot de ‘high heel’ parking op hink-stap-sprong afstand gelegen van de ingang van Undercurrent. Eenmaal aangekomen op het zonovergoten terras van Undercurrent, word je met open armen ontvangen en uiten we onze waardering voor je komst in de vorm van een heerlijk welkomstdrankje. En ook de rest van de avond, is alle drank inbegrepen.

Awarduitreiking & 3-gangendiner
Creative Chef trakteert jullie daarna aan mooi gedekte tafels op verfijnde en authentieke gerechten met een Creative Hero-touch. Aan het begin van het diner, reikt Frėnk van der Linden (journalist voor o.a. KRO/NCRV-televisie en de Volkskrant) als host van de awardavond 6 awards uit aan de winnaars van Creative Heroes Award 2019. De driehonderd aanwezigen gasten op de avond, roepen na het diner een van de winnaars uit tot Super Hero.

Afterparty & goodiebag
Als rond 22.30 uur de awards zijn uitgereikt, zakken we af op het terras aan het water van Undercurrent. Om jullie daarna rond 24.00 uur uit te zwaaien op de veerpont die tussen 23.00 uur en 00.30 uur een aantal keren afvaart om jullie naar Amsterdam Centraal te brengen. En om de avond onvergetelijk te maken, krijg je van ons een rijk gevulde goodiebag t.w.v. € 125,- met originele bijdragen van onze sponsoren en mediapartners.

Koop je ticket(s) nu!
Tickets voor de awardavond zijn exclusief beschikbaar voor professionals werkzaam in de creatieve sector. Wil je er op 27 juni ook bij zijn in Undercurrent Amsterdam? Koop dan nu je ticket, van de 300 tickets zijn nog maar een paar beschikbaar.

Ticketdetails Awardavond Undercurrent à € 250,-

• Ontvangst op terras met welkomstdrankje
• Awardavond
• 3-gangendiner van Creative Chef
• Afterparty
• Drank is inbegrepen
• Goodiebag t.w.v. € 125,-
• Vrij parkeren
• Gratis gebruik van pont naar A’dam CS

Genoemde prijzen zijn exclusief btw. Wij zorgen voor een btw-factuur.

Doelgroep

Tickets voor de awardavond zijn exclusief beschikbaar voor professionals werkzaam in de creatieve sector. Wat de (maak)industrie betreft is de prijsuitreiking exclusief toegankelijk voor de partners van Creative Heroes Awards. Wil je de prijsuitreiking graag bijwonen, maar ben je niet werkzaam in de creatieve sector of partner van Creative Heroes Awards? Neem dan contact met ons op.