Capital C Amsterdam
Floris Muller

Floris Muller - Jurylid

Floris Müller werd na enkele jaren gewerkt te hebben als journalist voor ANP, NOS, RTL Nieuws en Quote, op zijn dertigste de jongste uitgever van Nederland met een focus op papieren producten. In die hoedanigheid produceerde hij tussen 2011 en 2016 tijdschrift The International Correspondent dat via multinationals en overheidsinstellingen werd uitgegeven. Na de verkoop van die uitgave was hij een van de oprichters van PBQ Media.

Inmiddels is hij van dat laatste bedrijf CEO en geeft Müller vier tijdschriften en websites uit: Bernie, Dirty Science Numéro en Numéro Homme. Naast zijn werkzaamheden als bedrijfsleider is hij nog altijd actief als journalist met een specialisatie in politiek, maatschappelijke onderwerpen, cultuur en innovatie. Daarin gaat Müller’s grote interesse uit naar diepgaande interviews met politieke kopstukken, stemmingmakers en vooruitstrevende ondernemers. Afgelopen jaren had hij exclusieve interviews met de familie De Rothschild, Sir Richard Branson, Nigel Farage en Emmanuel Macron.

Müller treedt veelvuldig aan als veilingmeester en presentator bij Provenance Auctions en is actief als vice-voorzitter en woordvoerder van het Republikeins Genootschap. In het verleden diende hij als jurylid van de Nyenrode Career Challenge.