Capital C Amsterdam
Hans Brandt

Hans Brandt - Jurylid

Identity & brand consultant | organisatieadviseur in de creatieve industrie

Hans (Frankfurt/Main, 1959) focust op het snijvlak tussen strategische advisering en werkelijk voortgang brengen in het presteren van organisaties. 

Voornaamste werkvelden van Hans zijn identity & brand consultant voor het Nederlandse bedrijfsleven en onderwijs en organisatieadviseur voor ondernemers in de creatieve industrie. Daarvoor begeleidt hij organisaties in het formuleren van hun visie en deze doelmatig om te zetten in organisatie-inrichting, marketing en sales. 

 
In 1984 werd hij medewerker aan het Institut für Visuelle Kommunikation und Design (Berlijn). Na werkzaam te zijn geweest in Amsterdam en Zürich kwam hij in 1988 naar Total Design (tegenwoordig Total Identity), waar hij nu DGA is. Onder zijn leiding heeft Total Design een koerswijziging doorgemaakt van een bureau dat zich voornamelijk met design bezighield, naar een bureau dat werkt aan identiteits- en merk-vraagstukken. Aan de basis van de werkzaamheden van Total Identity staan strategische verkenningen op het gebied van marketing, identiteit, imago en positionering en de visueel-communicatieve implicaties daarvan. Met ingang van 2018 heeft Hans Total Identity verlaten en werkt nu als onafhankelijk identity & branding consultant.
 
Hans studeerde Semiotiek & Visuele Communicatie aan de Berlijnse Universiteit der Künste. Nog tijdens zijn studie werd hij daar aangesteld als docent voor ‘Geprogrammeerd Design’.

persoonlijk hanspaulbrandt.nl

zakelijk identityconsulting.nl