Capital C Amsterdam
Lieke Genten

Lieke Genten - Jurylid

Lieke Genten (1982) studeerde interieurarchitectuur aan de Academie voor Beeldende Kunsten Maastricht en behaalde haar master architectuur aan de Rotterdamse Academie van Bouwkunst. Ze is creative partner bij Claessens Erdmann, waar ze sinds 2013 werkzaam is.

Lieke geeft als analytische en conceptuele designer diepgang aan ontwerpen, elke ontwerpbeslissing heeft een beredenering. Gelaagdheid is onderdeel van haar projecten, in eerste opzicht is het overzichtelijk en vanzelfsprekend, maar tijdens het gebruik wordt de verfijning zichtbaar in het detail.

Claessens Erdmann is een strategisch ontwerpbureau gespecialiseerd in merkomgevingen. Vanuit een combinatie van identiteit en businessstrategie gecombineerd met creativiteit en expertise in menselijk gedrag adviseert het bureau klanten in retail & foodretail, hospitality, leisure en plekken waar deze samenkomen. Claessens Erdmann werkt voor nationale en internationale klanten als Afas, Holland Casino, Van Gogh Museum, REWE, Ace & Tate en Nike.