Capital C Amsterdam

Guus van Maarschalkerweerd

Guus van Maarschalkerweerd

Take Your Pleasure Seriously

Deze voor mij zeer toepasselijke uitspraak van het beroemde ontwerpersechtpaar Ray & Charles Eames, is de basis geweest voor het starten van DesignConnector.

Wat Eames hiermee wilde zeggen is dat als je iets graag doet, neem het dan serieus, net als alle andere dingen die belangrijk voor je zijn. En in mijn geval is dat het werken met de creatieve industrie, variërend van architecten, interieurarchitecten en designers tot vormgevers. En de eindeloze mogelijkheden van deze industrie koppelen aan de wensen van fabrikanten en dienstverleners. Denk aan een product of concept onderbrengen bij een fabrikant tot en met het ondertekenen van een licentieovereenkomst voor de ontwerper. En vice versa, de zakelijke wereld introduceren richting de creatieve industrie teneinde gezamenlijk een merk te bouwen, een product of dienst te ontwikkelen, een deur te openen bij een architect of interieurarchitect of simpelweg elkaars kennis en vaardigheden uit te wisselen.

Ook in werving en selectie. DesignConnector werkt in partnership met creatieven.com, onderdeel van de Search & Co groep. Voor zowel marcom vacatures, online en offline, consultative selling vacatures en creatieve vacatures in de meest brede zin van het woord. Vast en flexibel.

Mijn ervaring in marketingcommunicatie, aan zowel klant- als bureauzijde, draagt eraan bij, dat ik vanuit een merk en klant denk. Zowel conceptueel en lange termijn, als ook pragmatisch en verkoop korte termijn.

Per 1 februari 2017 is DesignConnector in samenwerking met Jeroen van Oostveen van Materia, een nieuw initiatief aan het uitrollen voor de maak- en creatieve industrie; Creative Heroes Award (creativeheroesaward.com). Eindelijk een award die niet puur op esthetiek jureert maar op samenwerking tussen alle belanghebbenden en de impact die het heeft op een individu, bedrijf of maatschappij.

Vandaar dat Design Connector staat voor ‘bruggenbouwer tussen zakelijke en creatieve wereld‘.

www.designconnector.nl