Capital C Amsterdam
Ditt. Officemakers

Ditt. Officemakers

Wij maken kantoren die werken.

Een passend kantoorontwerp speciaal voor jou. Wij geloven dat ieder kantoor uniek moet zijn. Omdat geen bedrijf hetzelfde is, en iedereen op een fijne plek wil werken. Wij helpen jou om een inspirerend kantoor te creëren. Daarom staat ons creatieve en innovatieve team kantoorarchitecten, ontwerpers en adviseurs altijd klaar om een kantoor te ontwerpen dat werkt.

Een passend project op maat afleveren, dat is waar wij goed in zijn, speciaal voor jou. Wij vinden dat ontzettend belangrijk, het is de betekenis van onze merknaam. Ditt. Staat voor de Zweedse vertaling ‘voor jou’?

In de huidige maatschappij wordt er steeds sneller gewerkt. Door onze eigen ontwikkelde software maken wij het mogelijk om snel te kunnen schakelen, om jouw bedrijf te voorzien van een inspirerend kantoorontwerp. Ditt. Staat voor innovatie, wij zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om jouw kantoor te vernieuwen. Maar een kantoor is niks zonder het uitstralen van de merkidentiteit. Wij vertalen jouw identiteit in een interieur(ontwerp). Ons doel is om het DNA van jouw bedrijf terug te laten komen in het ontwerp van een kantoor. Een kantoor waar je iedere dag met volle inspiratie kan werken.

Daarnaast vinden wij het belangrijk om mensen met elkaar te verbinden. Dit doen wij middels onze diners die meerdere keren per jaar plaatsvinden. Bij elk Ditt diner nodigen wij een kleine groep relaties uit die ieder ook weer een gast mee mogen nemen. Het doel hiervan is niet alleen ons netwerk uit te breiden maar ook dat van de genodigden.

De Creative Heroes Awards sluit wat ons betreft dan ook goed aan bij het ondernemerschap en de creatieve ideeën van Ditt. Graag helpen wij in de ontwikkeling van creativiteit, innovatie én ondernemerschap waardoor we nieuwe initiatieven een gezamenlijk podium kunnen bieden.

www.ditt.nl